Článek Česká kuchyně

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Česká kuchyně

23. 07. 2016 - 19:13

kolemjdoucí, čtoucí: Jedna ženská nemůže zhubnout, měla nějaký diety atd., ale žádný výsledek. Protože sedí pořád u facebooku a vaření moc nedá, takže nepravidelná strava a tělo pak hromadí na horší časy... A med kterého jí kvanta opravdu dietní není...
Zelí je zdravé, knedlík není taky žádná bomba a ten kousek masa nic nepokazí. Svíčková omáčka je vlastně propasírovaná zelenina, tak taky žádná hrůza a navíc některé vitamíny jsou rozpostné a pro tělo použitelné jen v tucích.
Česká kuchyně našich předků rozhodně nezdravá nebyla je to spíš problém rozežranosti, kdy příjem neodpovídá výdajům energie. Pokud si jídla vaříš doma z domácích surovin tak to je to nejlepší co můžeš udělat bez ohledu na to, jakou kuchyni upřednostňuješ. Ale to už je zase problém vůle a zdatnosti hospodyně...